Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2011, 13:07   #1
Heavenly
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
mIRC'leri açınca mouse sağ click çalışmıyor.

Başlıktada belirttiğim gibi mircleri açınca mouse sağ click çalışmıyor mirc'te kanallara girmeye çalıştığımda statuste kanala girişim gözüküyor istatistikler falan ama * Pencere Oluşturmada Hata diye birşey çıkıyor ve kanal gözükmüyor uzun zamandır windows 7 kullanıyordum pc'yi artık fazla zorlamaya başladığı için xp 'ye geri döndüm ama daha ilk günde böyle bir hata ile karşılaştım nod32 vb bir çok program ile virus taraması da yaptım birşey çıkmıyor kafayı yemek üzereyim mircleri açamıyorum bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir , mouse optik mi optikse değiştir başka mouse dene gibi cümleler yazmayın boşa yormayın kendinizi sorun mouse'la alakalı değil çünkü donanımsal birşey olabilir ama çözümünü bulamadım bir türlü yardımlarınızı bekliyorum ( ayrıca mircleri açınca mouse sağ click hiç bir şekilde çalışmıyor ne masa üstünde ne web browserlarda nede klasörlerde )

wake the fuck up samurai we have a city to burn..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Heavenly tarafından (03 Mayıs 2011 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver