01 Mayıs 2011, 00:46
|
#443 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Orkun abi iyidir iyiliğine arada delirtiyor. Severim çokcaa..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Oyyy bebeğiiiiiim:*:* Herşeyler karşılıklı sende özlendin veee msne arada uğra birtanem.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Delisiiiin delisiiiiiiiin :dilçıkar: ahahah severim ya birtanedir hani.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Esma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) İyidir sevilir, hanım hanımcık, karakterinde kendime yakın buldugum yönler var. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Hürhemim beniiiim! Sülümanın şeyi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Sultanıııııım, canım benim yeri ayrı olanlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sevimli hatundur. Çok yakın olmasakta uzaklardan severim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bana kırgın mı diye düşünüyorum şu sıra. Önceden daha iyiydik sankim, umarım ben yanlış anlıyorumdur. Severim bu hatunu da.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: İkincil deli, uzun zamandır yoktu tabi buralarda hayatımda hep olan insan:d komsucum + kardescagızım.
|
| |