Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2011, 20:41   #431
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Esraaaa'm.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Severim bu hatunu. Bayadır göremiyorduk fıstığı. :*
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Selin. Yakınlığımız pek yoktur. Lakin Kardeşimin pek bir yakını. O yüzden saygı, sevgi sonsuzdur.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Esma'm. Canım benim, bu hatunu acayip boşladım bu ara. Bir ara halini hatrını soracağım canım, özledim hani.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sultanım. Senin yanın en aydınlık "beyaz" benim için.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Mutlu mesut hatun. Bana İf'in lokumu diyor ama asıl lokum odur. :*
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Nur yüzlüm.. Severim, üzülmesini asla istemem.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Büşraaa'm.... :*:* Beni teyze yapan hatun.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kardeşiiiiiiiiiiiiiiiim. Onu buralarda da görmek güzel. Her sabah uyandığımda telefonu elime alıyorum ve ilk yaptığım işlem hep özlemle ilgili oluyor. Öz kardeşim gibi, bu böyle ve değişemez. Nazarlardan korusun Allah'ım bizi.

Konu Ein tarafından (28 Nisan 2011 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver