Cevap: İçini dök!
|Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda |Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda |Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni |Unutamadım unutamadım ne olur anla beni |~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin |Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme |Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni |Unutamadım unutamadım ne olur anla beni |~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş |Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş |Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni |Unutamadım unutamadım ne olur anla beni |~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin |Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme |Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni |Unutamadım unutamadım ne olur anla beni |~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [ Unut beni... Senin ki sevmek degil; aşk degil; takıntı demistin... Şunu bil ki; sevmek takıntı degil; (( tutkudur )).Aşk ise, 2-3 günlük gelip geçici ((bir hevestir)). Yaşamasını bilene...] Son Söz : $åƒåq ﮓôqTų ђåЧåLiฬฬ √є ﮓєήή ßir Ќєz đåђå qєLฬєDİή ђ๏̕̕§¢åkåℓℓ ... \NOKTA/
Konu YaRGuCi tarafından (27 Nisan 2011 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.
|