Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2011, 01:13   #423
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Onu ben anlatamam, ama şöyle söyleyeyim; Yüzmdeki gülümsemem, neşem, moralim canım o benim canımmm:* değerlidir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Kişiliği oturmuş. İnsana güven veren bir yapıya sahip, değerlidir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Paramparça, darmadağın. Sevdiğim,saygı duydugum arkadaşım. Ve ve çok yardım sever.. bana ders almam için hoca bulacak,
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    veee benimle birlikte kavga etmeye gelicek,, hemde topuklu papucu ve tavşanı ile birlikte
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    hadi papuc işimize yaraya bilir ama tavşan ne alaka? onu ne yapacağız bilmiyorum
    değerlidir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sizi sizden, beni benden daha iyi anlıyor.Ona içimi rahatca dökebiliyorum. çok da seviyorum:* değerlidir.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bir yanı hep eksik. Kocamann bir yüreğe sahip. Kötü gün dostu. çok severim, değerlidir.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ennn çok kediye sahip üyesi
    iyi biri olduğuna inanıyorum.
  7. NefeS+: Çok şeker, çok sevimli..
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Çok güzel bir yeteneğe sahip. Şiir yazar, bestekar
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Efendi mod arkadaşımız. Bir dahaki doğum gününde hediye olarak sana fön makinası alıcam:p o uzun saçlarına kullanırsın. Aslında ütü alsam daha iyi, daha pratik:p
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok sessiz, çok sakin, çok kendi halinde mod arkadaş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet