16 Nisan 2011, 16:57
|
#412 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ bi yerden anımsıyorum ama nerden nasıl anımsıyorum bilemedim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ne kadar aSi'de olsa arkadaşım; iyidir. Severim onu.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ forumda en iyi anlaştıgım sevdiğim saydığım; arkadaşım,dostum, büyüğüm.. iyiki varsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ değerlidir benim için Ivy Ne kadar uzun zamandır konuşamamış olsakta yeri ayrıdır bende. Öz kardeşim gibi severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eskilerden..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Uzunca bi müddet yoktu. Hoştur, iyi kalplidir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gelin kız, mutluluklar.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sohbetim yok. Bildiğim; şiirseverlerden.
- Semih Forumca sevilir, severiz. :p
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ yumuşak kalpli arkadaşım. içtenliğini seviyorum.
|
| |