Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2011, 16:57   #412
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ bi yerden anımsıyorum ama nerden nasıl anımsıyorum bilemedim.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ne kadar aSi'de olsa arkadaşım; iyidir. Severim onu.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ forumda en iyi anlaştıgım sevdiğim saydığım; arkadaşım,dostum, büyüğüm.. iyiki varsın
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ değerlidir benim için Ivy Ne kadar uzun zamandır konuşamamış olsakta yeri ayrıdır bende. Öz kardeşim gibi severim.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eskilerden..
    Uzunca bi müddet yoktu. Hoştur, iyi kalplidir.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gelin kız, mutluluklar.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sohbetim yok. Bildiğim; şiirseverlerden.
  8. Semih Forumca sevilir, severiz. :p
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ yumuşak kalpli arkadaşım. içtenliğini seviyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver