Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2011, 10:35   #12
Difuzyon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mırc içerisindeki bazı kelimeler

eLsukr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Difuzyon ustadım spam filterden bahsetmiyorsun demi, yoksa benmi yanlış anladım. demek istediğim mırc içeriside bulunan o kelimeyi kanala göndermeden önce degiştirmek istiyorum. bunu tek tek yapabilirim ama çok uzun zaman alır. mirc te alt+r yapıp düzenle-bul şu kelimeyle degiş hepsini ,şeklinde demek istedim ben. bu şekilde fıkra ve hikayeler gözükmüyor. aynı yöntem ile degiştiebilirmiyim.degiştirebilirsem nasıl degiştirebilirim. çok tşk ederim..

İlk mesajımda,biraz araştırma yapman için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kelimesini linkli bir şekilde yazdım.

Dikkatlice okusaydın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kelimesinin yazı renginin,diğer kelimelerden farklı olarak
lacivert-mor arası bir renkte (Ultraviyole değildir gözle görülebilir) olduğunu fark
eder ve linkli konunun spamfilter 'den bağımsız olduğunu çözerdin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
;Kod remote kısmına eklenecektir. ;Kullanım: /reword belge.txt aranan değişen ;Örnek: /reword fikra.txt manyak akıllı alias reword { %\^ = $1 %\\ = $2 %\/ = $3 %\- = $+($r(A,N),$r(11,99),$r(O,Z),.txt) reward } alias -l reward { $iif($isid,write %\- $replace($1,%\\,%\/),filter -fk %\^ reward *) if $filtered == $lines(%\^) { .remove %\^ | .rename %\- %\^ echo -bfilmt Belge: %\^ Aranan: $qt(%\\) Değişen: $qt(%\/) unset %\* } }

Hoşca paylaşımlar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver