Ein diyorki: mugeyı gorursen selamlarımı ıllet op yermöe NefeS diyorki: tamam kocaman mi kücük mü Mcx ? Ein diyorki: koooooooooooocaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaan NefeS diyorki: tamam Ein diyorki: senide optum kocaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaanındanb (: NefeS diyorki: ahanda geldi yanagima kiz o neydi öyle Ein diyorki: (: NefeS diyorki: baya bi kocamandi o Ein diyorki: gelir tabiysidee... yanee..(: NefeS diyorki: heheheh Neyse IF Hakkinda Bilgiler gecmesin disariya Msn Temizleme yapmamiz gerek Ein diyorki: ne gıbı? NefeS diyorki: !temizle . . . . . . . .
.
.
.
Ein diyorki: dsfsdfsdffg !tertemiz eyle gerizekalı msn! . . . . . . . . . . . . . . NefeS diyorki: haha hahahahahhaah kjadhsjkdhasjkdalksdhaksjh Ein diyorki: sgijdloğduhfdğg NefeS diyorki:
Melek Yüzü Sairim benim
tatilden dönünde bakarsin. Komik Loglara ekledim bu !temizleme olayimiizi
Ein diyorki:
what is this
zuhahahahaha
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.