Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tam çözemedim Street Fighter aklıma geldi nickini görünce.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bi kaç kere banlanıp tekrar aramıza katılan arkadaşlarımızdan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fero'yu severim pek ortalarda yoktu iyi oldu geldiğin hacı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meleği ilk başta tanımak üzereyken ağız burun dalmak istediğim kafasını gözünü patlattığım,laflarımın kurbanı olan nâdir üyelerimizden bir tanesi. Özünde iyidir ama sözünde(laf atmada) iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.. :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ivüüüüü aklıma V For Vendetta'daki kel hatunun roldeki ismi geldi şimdi.. iviiiy'di sanırsam. Senle alakasını ayıktın ha? Sana gelince,iyisin hoşsun ama fazla ağırbaşlısın sistır. Biraz pozitif olup hayatı akışına bırakmalısın zannımca. Oka?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Simge'ye de bazı arkadaşlarımız ağırbaşlı demiş aşlsdksa :F Hiç ağırbaşlı insan görmemişler sanırım :F Simge deli dolu man'yak arada bir de kon'yak içen arkadaşlarımdan bir tanesidir. Konyağı fazla kaçırdığında ise yalına'yak dolaşabiliyor. A'yak'tın sen onu? aşlsdkasş :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Giz demekten hoşlanmadığım asıl ismin varken niye lakap olarak sesleneyim ki sana? Ha Gizem. Sinirlenesim geldi birden asşdlak :F Iyi ki tanıdım dediğim sessiz sakin atarlı tutarlı bi okadar da zararlı arkadaşlarımdan bir tanesi. Zararlı dediğim yani kafası attığında her şeyi yapabilir o manâda :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tabiri gibisin okumak istiyorum şaslda :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şu mavimsi gözü pörtlek olan halk kahramanı. :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Furkan abi'yi severiz her daim.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |