Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2011, 21:44   #392
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:p *Her zaman yanımda.iyi günümde, kötü günümde her gün, her an.Eli hep omuzumda..
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    iyiki varsın, seviliyorsun Sevda.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ forumun hoş bayanlarından.Gerek konuşması, gerek duruşu.. beğendiğim, sevdiğim üye.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ IF avatarcısı. Güzel, başarılı avatarları ile dikkat çeken üye.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ IF'in sessiz modlarından. Lal oldu olalı, lal oldu gitti.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ziyaret hiti oldukça fazla olan üye.IF'te sessiz takılması ile de dikkat çeken bir üye.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ çok sempatik.
    ve de çok güzel.Kişiliğini çok beğeniyorum; cana yakın, sıcakkanlı.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ iyi niyetli, olgun, aklı başında, hanım hanımcık bayan üyelerden. Seviyor ve beğeniyorum.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Enerji dolu bu kız.İnsanın ömrünü uzatır. :)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ tanıdıgımmm eeeeeenn ennnnn eski üyelerden.Çok kişiyle tanıştım ama WeiLSiDe'ın yeri ayrıdır bende, sende de öyle dimi hacı?
    severim seni.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ becerikli maşallah.
    IF'de en becerikli bayanlardan. Kişiliğinide, paylaşımlarını da beğeniyor ve seviyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver