|
AngeLus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ortada kalmak mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Daha ne fikri olsun kısam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2. yaşında ki bebişe geleceği için yatırım yapma fikri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca en azından ben seni gibi yosunun yeğeni için düşündüğü fikrini yürütmedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Fikir üretmek yerine üretilmiş fikri uygulamaya şey ettin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yosun'm kabul etti, izin verdi, sana ne oluyor kıskanç?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
**
Hem ben senin gibi paraya meraklı olmadığım için, aklıma böyle bir fikir gelmez. Para senin hiç aklından çıkmadığı için doğaldır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.D