06 Nisan 2011, 19:48
|
#380 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Taner iyidir. Aklı başında sessiz, sakin, severim, forumca da sevilir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Fıstığım, dostum, herşeyim, onu o kadar çoook seviyorum ki, bendeki yerini hiç kimse alamaz. Tanıdığıma asla pişman olmayacağım kişilerden biri. (Her ne kadar bazen az buçuk pişman etse de
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (şaka:p) - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sempatik geliyor bana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gerçekten; olduğu gibi. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bugünler de neşeli, öyle de devam edersin inşallah ablacım.. Hep mutlu ol.. Severim kendisini
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Temiz kalplidir. Zararı olmayana; zarar vermez. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Melek; İsmiyle aynı karakterde. Onu da çok severim. Bende ki yeri özeldir. Gerçekten çok iyi niyetli, vefalıdır.. Tanışırsan her zaman hatırını soracak ilk kişilerden biridir. Asla unutmayacağım kişilerden biri.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bazen yanlış anlaşılmalar da olmuştur ama şimdi bütün soru işaretleri kalktı bende onunla ilgili. Tanıdıysan nasıl karaktere sahip olduğunu da anlarsın. Çok severim. Bendeki yerini iyi bilir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kiracıdaşım, minik serçem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok seviyorum seni de.. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Uzunca bir yolculuğa çıktı kendisi. Hayırlısıyla döner umarım.. Sevilir benim açımdan.
|
| |