Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2011, 14:09   #1
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlanınca dekolte giymeyin

Bi arkadaşımızla başımızdan geçen bi olayı anlatcam .. kısa ve öz olucak ama o ankı durumu bi gorsenız gülermisiniz yoksa utanıp üzülüp kafamı cevırsınız .. ben dırek kafamı cevırdım kadın güldüğümü görüp utanmasın dıe ama yanımdakı arkadaşı tutabilene aşk olsun .. pastaneye girdik bi teyze önümüzde sanırım 80 var yok ama yaşlı baya tekolde bı kıyafet giymiş tezgahtardan yaş pasta istedi adam paketledi tam parayı cüzdandan çıkarken parası yere düştü ve kadın yere eğildi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
babaannenin 2 gögsüde fora dışarda ben dırek kafamı cevırdım ama yanımdakı arkadaşın bı kahkaha atışı var sokaktan gecenler baktı dıyebılecek kadar oldu ...tezgahtarlar kıpkırmızıı babaanne desen öyle egıldıgı yerden goguslerını tekrar içerı soktu dogruldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
parayı verdı pastayı aldı bı kaçışı vardıkı sormayın bız bı 5 dk durduk öyle tezgahtar abıler bıze bakıyo yanımdakı arkda kayışı kopmuş şekılde gülüyo ilginç ve utanç verıcı bı durumdu allah kımseyı o durumda bırakmsın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver