04 Nisan 2011, 08:19
|
#376 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Hep aklımda, hep aklındayım var bu işte bir iş ;*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Muhabbetimiz olmadı, bir gün olur.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Vedat bey, 3 yıl olmuştur tanıyalı, uyuz ;p
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Kardeşim, fazlasına gerek yok. :*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Profilime şeref vermişler, tanımadığım halde sevesim geliyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Müge, sevdiğim biri.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; E burda yeni tanıyıp alıştığım tek insandır, mantıklı.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |