Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2011, 08:19   #376
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Hep aklımda, hep aklındayım var bu işte bir iş ;*
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Muhabbetimiz olmadı, bir gün olur.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Vedat bey, 3 yıl olmuştur tanıyalı, uyuz ;p
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Kardeşim, fazlasına gerek yok. :*
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Profilime şeref vermişler, tanımadığım halde sevesim geliyor.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Müge, sevdiğim biri.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; E burda yeni tanıyıp alıştığım tek insandır, mantıklı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver