Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yoktu ortalarda severiz,seviliriz her daim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıore.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni gelen arkadaşlarımızdan bir tanesi,ebesini daha görmek nasip olmadı :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Müzik ruhun gıdasıdır.. Carnival of rust şekilmiş tuttum ha müzikdaşım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cırt geçelim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımamak var ben.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ismini hatırlayamadım arkadaşımızın en son ÖSS muhabbeti için konuşmuştuk ordan hatırlıyorum nickini.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanıore dicem yalan olcak kaliteli birşeye benziyo ama.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim profile girenlere bak Sis Bulut Yağmur yok mu? 3 elementi tamamlayalım. :F
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onur VS Okan. Ok?
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |