31 Mart 2011, 19:44
|
#366 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]maşallah.. bi insan bukadarmı başarılı olur. Sevdiğim,saydığım, takdir ettiğim biridir.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ canım benim çok seviyorum onu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ bknz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ IF'ten arkadaşım paylaşımları güzel.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ yüzü gibi kalbi güzel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ yıldız falcımız :p çoooooooook seviyorumm senidee :) .. konuşmaların, davranışların.. kalbin öyle güzelki..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Müge'ye de bayılıyorum. Kıpır kıpır, çok eğlenceli bir arkadaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]IF'in yakışıklılarından. Kalbide güzel yüzüde.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]IF'ten arkadaşım.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Wick diyince aklıma nedense hep Semih geliyor. Birbirinize benzetiyorum sizi gözlerden herhalde. Ama kalp olarakta aynısınız, Wick'inde kalbi güzel.
|
| |