Cevap: Lusid Ruya Gorme Tekniği
Evvet. bugün yaklaşık 2-3 saat kadar uyku uyudum, uyanmadan evvel son saniyelerde rüya görmeye başladım. rüya şu şekildeydi, otobüste seyahat ediyordum, otobüsten iner inmez bunun bir rüya olduğunu anladım ve o an itibariyle olayları ben yönetmeye başladım.. öncelikle kararsız kaldım. ne yapsaydım? etraftaki binalar yabancı değildi. bir kaç gün sonra çıkacağım seyahatin bilinç altımda kaldığını düşündüm, ve gideceğim şehirde bulunduğumu kavramıştım. öncelikle merkeze doğru uçmayı amaçladım, baya bir uçtuktan sonra(inanılmaz bir zevk) uçarak şehir değiştirmeyi ve denize doğru gitmeyi planlıyordum, o kadar hızlı uçacaktım ki, 100-150 km'lik yolu bir anda katedecektim. ancak yanımda bir kaç şeyin eksik olduğunu ve evime dönüp almam gerektiğini düşündüm, yapabilmeyi başarmak istedim açıkcası. çünkü bu rüya tekniğinde istediğiniz herşeyi %100 yapabiliyorsunuz. ben daha önce bunu rüyalarımda başarmıştım, bu tekniğin varlığından habersizdim, dün gece bu yazıyı okuyup forumla paylaştıktan sonra, kafama koydum.. konsantre oldum.. ve uykuya daldım. her neyse. evime döndüğümde yatakta olduğumu hissettim, ancak bir dezavantajım vardı ben sırt üstü yatmıyordum, vücudumun sağ tarafı tamamen uyuşmuştu karıncalaşmıştı. lusid'in sırt üstü daha faydalı olduğunu biliyordum, ahmaklık etmiştim. ancak ne yapabilirim? uyku halinde kıpır kıpırım, kahretsin. masamın üzerindeki bir kağıda ihtiyacım vardı, şeyahate gitmeden evvel bunu zaten yanıma almayı düşünüyordum, onu aldım ancak bu bir rüya olduğundan yazılar okunmuyordu! hemen aklımdan büyüteç yaratmak geçti. ve hoop! büyüteç geldi.. yalnız tek sıkıntı büyüteci elime tutuyor olmamdı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. elim kocaman gözüküyordu, kağıda tutamadım bir türlü ahh.. muhteşem bir şey bu, inanılmaz eğleniyorsunuz.. ruh tamamen bedenden ayrılıyor ve rüyayı resmen mimarize ediyorsunuz! o an domuz aklımdan geçti, bir domuz yaratabilir miyim? diye... domuzu anında yarattım ve karşımdaki masada oluştu. ancak yatağa bağlıydım ve onu yanıma almalıydım, ip lazımdı.. ip oluştu ve domuza bağlandı, yanıma çektim iple domuzu.. bir baktım ki yanımda, azıcık ürperdim tabii. rüya bitecek sandım, ancak bitmedi(çok fazla korkmamışım demek ki.) başka şeylerde yaşandı ancak şuan hatırlamıyorum. sonra uyandım. gece olsada, yine atraksiyon yaşasam. ; ) |