Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2011, 00:34   #3
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: N999'u nasıl bilirsiniz?

Dırın dırın dırııın (:

Kendisini forumdan gördüğüm kadarı ile tanıyordum ki ta kiiii o güne kadar.. Heycanlanmayın arkadaşlar o gün dediğim arkadaşın bana yardımı dokunana kadar )) Esprilerle gireyim Okan'nın konusuna:p

Şakaları alalım bir kenaraa.. ONUR.. forumda paylasımlarını yazılarını ve JB ile ikili muhabbetlerini begendiğim aramıza Mersin'den katılan arkadasımız ) İyiliğini asla unutmam.. Bilgisayarımda sorun olduğunda saatlerce ugrasıp bılgısayarımı duzelttıı Onur. Ben hiç tanımama ragmen bılgısayarı öyle bırakıp ıcerı gectım o kafasdına göre bakındı hallettı bana birde nnot dusarek bılgısayarımı terk-i ziyan eyledi (: Kendisine tekrar tekrar tesekkur ediyorum.. (Bu arada hani o ara ara ses kısılıp acılıyordu ya arada yine devam ediyor (: ) neysem konumuz bu degıl elbettekin (:

İştee öyleee.. yardımsever, iyi, güvenilir ve aynı zamanda sevilen bir arkadaşımız.. Allah yolunu acık etsin.. Mutlu olsun, huzurlu olsun.. JB ile arası bozulmasın dileklerim ve söyleyeceklerim (sacmalyacaklarım kısacası:p) bu kadar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver