*Hani ? Haberin devamında Şeriatçılar geliyor yada Türkiye İran oluyor yazısı veya Notu yok ? Yoksa İranlaştıkta bizimmi haberimiz yok ?
* Yahu bu insanlar ne acayip böyle. Şu laflara bak ;
|
Alıntı: |
Kızını sınava getiren Kibar Tatlı, “Sınav saati yaklaşırken, okula yönelenlerin hepsinin kız olduğunu görünce şaşırdık. Bu yüzyılda böyle bir uygulama nasıl olur? Sadece kızları bir okula toplamak uygarlığa sığar mı?” dedi. Yine kızını okula getiren Gülizar Ulutaş ise, “Neden sadece kız öğrencilerin sınava alındığını sorduğumuzda, bilmediklerini söylediler. Yakındaki camiden de sürekli dualar okunuyordu. Okul yetkilisine söylediğimizde, ‘Bunu biz yapamayız siz gidin duayı kestirin’ diye cevap aldık” diye konuştu. |
Bazen bu insanların para karşılıgında konuşturuldugundan şüpheleniyorum, yoksa aklen ve mantıken düzgün düşünen bir insanın , okulda sadece kızların sınava girmesini uygarlık düzeyine kadar götürmesine imkan yok. Yani en azından ben olmayacagını düşünüyorum. Geri kalmış bir millet olsaydık ; Sadece Eyupteki okulda değil Tüm Türkiyede yapardık bu uygulamayı. Biz Uygar bir millet oldugumuz için Ezandan/ Camiden gelen dua sesinden rahatsız oluruz. Biz uygar bir millet oldugumuz için başı kapalı kızlarımızın sınava girmesine izin vermeyiz. Biz uygar bir millet oldugumuz için başörtülü insanları küçümser onları devamlı eleştiririz. İyiki Uygar bir milletiz!! ya uygar olmasaydık ? Bu Gerici Şeriatçılar gelip bu ülkede başörtüsüyle sınavlara girecekler her dakika camilerde dua okuyacaklar her taraf karaçarşaflılarla dolacaktı. İyiki Uygar'ız... (İronik bir yorum oldu tersten anlamaya çalışınız.)