Sunucu Botlarında Sorun Var
Merhaba Arkadaşlar ve üstadlar ben ircd işinden acıkcası pek anlamam sunucu sahipleri gibi büyük bir hedefimde yoktur sadece kendi üniversitem icin actıgım bir site ve sunucudur hiç bişey bilmediğim için eminim beni kullanda vardır şuan benim anlayamadım bir sorun var sunucumu daha kaliteli hale getirmek için k-bot ve check bot aldım ama beklediğim verim alamadım mesela .komutlar yazdıgımda bazı sunucularda gordugum komutlar check icinde yok bu istedigim komutları onlara dahil etmem mümkünmüdür acaba ? 2. ise k-bot u hostcum önerdi ben nomercy duydugum icin onu istemiştim ama suanda elinde olmadıgından dolayı k-bot u verdi bende kabul ettim ama k-bot ta hic birşey göremedim özellikle radyoda !durum !dj yazdıgımda olmayan bir dj ismi olmayan bir durum gösteriyor radyo ofline iken radyomuz suan onlinedir diyor bunları düzeltmem mümkünmü eğer bu işler benim boyumu aşarsa bana yardım edebilcek bir kişi varmı , bu işler maddi dönmezsen diyorsanız hak veririm tabiki herşey in bir karşılıgı olcaktır herkesin isteği farklıdır biri hayır duası ister birisi maddi durumdan birşey ister herkesinde hakkıdır. eğer isteklerimi maddi durumdan yaptırcak olursam maddi durumu nedir öğrenci olduğum için fazla bi bütce ayıramam bu gibi olaylara ama bunu bi eğlence ve heves gördügüm icinde herşeyi yapmak öğrenmek öğrenemiyosam bir kişiye yaptırmak isterim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. |