Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2011, 23:02   #1053
Nod
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü

Frozen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yukarıda hiçbir modul algoritma değildir şeklinde birşey söylemişsin, şimdi de algoritmadır diyorsun.Bu dediğinden hiçbir şey anlamadım açıkcası.Ayrıca, durmadan "tek bir algoritma kullanılmıyor" diyorsun zaten ersatz demiyor ki tek o var, yazılanı iyi okursan daha iyi anlarsın, Özellikle yukarıda belirtmiş.

Sayın Frozen, yazdığım postları dikkatli okursanız ''Her modül algoritma değildir'' diyorum.Türkçe yazıyorum anlaşılması kolay olması için, ersatz arkadaşımızın verdiği cevap yanlış değil, eksik o yüzden kabul etmedim.Ayrıca tek bir algoritma kullanılıyor dediğini de iddaa etmedim bunu nereden çıkardığınıza da anlam veremedim.Soru gayet açık ve net cevabı biliyorsanız yanıtlayabilirsiniz.Bilmiyorsanız da post atmanızın bir anlamı yok, şimdi sorumuzla tekrar ve son kez devam edelim ve devam ederken de şöyle bir değişiklik yapalım;

SORU: Sunucu üzerinde kullanılmakta olan şifreleme algoritmalarına hangi komut vasıtasıyla ulaşabiliriz ve bu algoritmalar nelerdir?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver