Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2011, 18:43   #3
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ''Düğün Gecesi Geline dayak''

Haberi okuyunca aklıma geldi geçen gün bu televizyondaki izdivaç programlarından birinden bir kısmı alıp video olarak yayınlamışlar orada gördüm, kadın kriterlerini belirtirken 'annesi ölmüş olsun, yada ayrı olsun annesine düşkün olmasın.' vs tarzı bişeyler belirtmiş. Bir kadında telefonla bağlanıyor ve diyor ki 'Sende kaynana olacaksın belki oğlun olacak,bende kaynanayım ' vs falan kadın kibar ve düzgün konuşuyordu telefondaki, sonra eş yarayan kadın ' Kocam beni döverdi kaynanamda olsun arada döver koca dediğin dayağını ye otur, derdi hatta kocamı bana karşı kışkırtırdı' falan diye açıklıyor telefondaki kadın ' Aman sende nolmuş dövdüyse koca bu hem döver hem sever, elbet dövdüğü zamanlarda olacak, hepimiz yedik kocalarımızdan dayak.' diyor. Ben dumur olmuş bir şekilde izledim videoyu, bir erkeğin dayağğı savunmasını haklı cıkartmaya çalışmasını pekâlâ anlayabilirim, kendisi de o tarz bir hanzodur normal geliyordur derim ancak bir kadının böylesi bir şeyi savunmasını benim aklım almıyor, sanıyorum ki çok dayak yedikleri için beyinsel fonksiyonları yeteri kadar iyi çalışmıyor.
Diyeceğim o ki böyle kadınların yetiştirdiği erkekler var toplumda, bu zihniyetle büyütülen ailesinde bunu gören erkekler.. Çok normal yani hâlâ bunların yaşanıyor olması.
Yazık, gerçekten yazık.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver