Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2011, 20:27   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'AKM Değil, AK Parti Yıkılsın'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aralarında ünlü isimlerin de olduğu bir grup, Dünya Tiyatrıolar Günü'nfr Muammer Karaca Tiyatrosu'nun yıkılmak istendiğini öne sürerek eylem yaptı.

İstanbul- Kültür ve Sanat Emekçileri Sendikası (Kültür Sanat-Sen) üyesi bir grup, "27 Mart Dünya Tiyatro Günü" dolayısıyla Beyoğlu’nda Muammer Karaca Tiyatrosu önünde toplandı. Grup adına açıklamayı tiyatro oyuncusu Orhan Kurtuldu yaptı. Kurtuldu, Muammer Karaca tiyatrosunun yıkılmak istendiğini belirterek, "Acaba

Genco Erkal, orada oynadığı için mi yıkılmak isteniyor? Yoksa rant için mi yıkılmak isteniyor" dedi.

Konuşmanın ardından tiyatro oyuncusu Defne Halman, eyleme katılamayan Genco Erkal’dan gelen bir mesajı okudu. Konuşmaların ardından grup üyeleri Muammer Karaca tiyatrosunun önünden slogan atarak ellerinde "AKM neden kapalı?", "AKM değil, AKP yıkılsın" pankartları taşıyarak Atatürk Kültür Merkezi önüne kadar yürüdü. Yürüyüşe oyuncu Tarık Akan, Ali Poyrazoğlu ve DİSK eski başkanı Süleyman Çelebi de katıldı. Yürüyüş sırasında grup üyeleri çeşitli tiyatro gösterileri de sundu. AKM önüne gelen grup burada olaysız bir şekilde dağıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver