Sayın sedaa006,
mIRC Scripting bölümünün amacı üyelerin Scripting konusunda kendilerini geliştirmeye yönelik paylaşımda bulunmasıdır.İlk isteğinizi bir saldırı durumu olarak algıladığımdan size direkt olarak yardımda bulundum.Bu aşamada USERS Kullanıcı kısmını kavradığınızı düşünüyorum.Akabinde gelen Şehir isteğinizi kendinizi geliştirmeye yönelik bir çalışma olarak görmediğimden size bu konuda bir araştırma yapmanızı önerdim.
Fakat siz herhangi bir gelişme kaydetmediğiniz halde konuda ısrarcı bir şekilde yanıt beklemekteseniz.Bölüm sizin anlık isteklerinize yanıt verecek bir pozisyonda değildir.Kendinizi bu yönde gayret ettirmek durumundasınız...
Biz 1 adımlık gayretinize 5 adım yanıt vereceğizdir.Bu defalık konunuzu yanıtlayacağım lakin sizden gelişme katedecek beklenti içerisinde olduğumuzu hatırlatırız...
Hoşca paylaşımlar dilerim...
if $level($regml(2)) == Sorunlu {
if $sock(yerelbilgi,1).status != active { set %yerelipno $regml(2) | bağlan $regml(2) }
$iif(!$window(@Uyari),window -ne @Uyari)
aline -hp @Uyari Sorunlu giriş tespit edildi: $regml(1) nicki $regml(2) ip no
}
}
on *:sockopen:yerelbilgi:{
sockwrite -n $sockname GET /index.php?query= $+ %yerelipno HTTP/1.1
sockwrite -n $sockname Host:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sockwrite -n $sockname $clrf
}
on *:sockread:yerelbilgi:{
if ($sockerr) { aline @Uyari Veri alımında Hata oluştu. | halt }
else {
var %difi
sockread %difi
if (*Country*Region*City* iswm %difi) { set %dify $remove($htmlfrex(%difi),$chr(9)) }
elseif (*Registry*Information* iswm %difi) {
sockclose yerelbilgi
if $regex(%dify,/ISP(.+)Google.+Map.+for.+ISP.+Continent/i) {
aline -hp @Uyari $regml(1)
unset %dif*
}
}
}
}
alias bağlan {
sockclose yerelbilgi
sockopen yerelbilgi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80
}
alias htmlfrex {
var %x, %i = $regsub($replace($1-,<td>,$chr(160),</td>,$chr(160)),/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x, )
return %x
}