|
Luis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Değiştik! sevdamız millet, hedefimiz pensilvanya.
Shadow'un ikinci eklediği video'da gözüme çarpan Cumhuriyet mitinglerini organize edip, 24 saat canlı yayınla kanalından veren, Kanal Türk sahibi, gazeteci araştırmacı yazar Sayın Tuncay Özkan cezaevinde, soğuk koğuşunda tek başına yatmaktadır. Dipnot olarak ekleyeyim.
|
Sevdamız millet, hedefimiz bilmem ne (bilinmez).. Yine sinirlendim, benim ismimin onların sloganında ne işi var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Unutma ki; Cumhuriyet artık suç, Tuncay Özkan'ın neyine Cumhuriyet mitingleri düzenlemek? Otursaymış yerinde.. Keyfine baksaymış.. Ülke gerçeklerine kulak tıkasaymış.. Düşünelim şuan nerede olurdu? Tabii ki evinde.. Adamların Cumhuriyet'e ve Atatürk'e zaten alerjisi var.. Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı insan görmeye dayanamıyorlar.. Ama bilmiyorlar ki; Böyle tek tek içeri atmak bizleri bitirmez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bunlar böyle yaptıkça bizler daha çok bağlanıyoruz.. ah Tuncay Özkan ah.. İktidar yalakası olsaydınız bunlar başınıza gelir miydi? Bu zamanda Cumhuriyet'i sevmenin adı Ergenekon oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hepimiz Ergenekon'cuyuz.. (Gururla..)
Neyse ya bu konu böyle uzar gider, en iyisi susmak. Yazdıkça, daha çok sinirleniyorum.. Ama son olarak;
Sevdamız ATATÜRK, Hedefimiz CUMHURİYET.