Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2011, 18:08   #12
Asimavi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP Niçin Kazanmalı

Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kesinlikle doğru bir konuya değinmişsiniz. Gerçekten 2001 ile 2011 arasında dağlar kadar fark var mali konularda. Fakat önemli bir noktayı atlamamak lazım. Başbakan'ın yerinde kim olsa, o da Türkiyede isim yapmış firmaları veya yerleri satsa, ülke yine çok para kazanırdı.

Buna rağmen 80 yılda 148 milyar dolar borcu olan Türkiye'nin, AKP iktidarı boyunca (sadece 7 yıl) 285 milyar dolar borcu olmuş. Faize karşı olan AKP, 225 milyar dolar faiz ödemiş. AKP başa geçtiğinden beri işsizlik oranı %3 artmış. (Belgeleri görmedim o yüzden görülen yerine duyulan geçmiş zaman ekleri kullandım. Dileyen Resmi Belgeleri araştırabilir. Hurriyet gazetesi yardımcı olur bu konuda.) Ben şahsen araştırmaya gerek duymuyorum, partinin başındaki zat-i muhteremden ötürü.

Ayrıca yiğidi öldürüp hakkını vermeyi bilin tarzı bir cümle yazmışsınız. Yiğit, kişiler için kullanılan bir yakıştırmadır. Dolayısıyla siz bu lafı iktidar parti için değil, başındaki kişi için söylemiş oluyorsunuz. Gerçekten çok espirili bir yakıştırma olmuş.

Seninde Atladığın Bir Nokta Olabilir mi Acaba Kardeşim ?

Örn; 2001'de Hangi Şirketimiz Yurt Dışından Borç Para Alabiliyordu ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2010 Yılında Şirketlerimize Verilen Borçlarda Bizim Ülkemizin Borcu Olarak Görüldüğünden Olabilir mi Acaba ?

Ayrıca Maliye Bakanı Şimşek'in Açıklamasıda Gayet Ayen Beyan Ortada ;

''Türkiye'nin iç ve dış borcu'' ile ilgili soruyu yanıtlayan Şimşek, Türkiye'nin toplam iç ve dış kamu borcunun 2002'de brüt 256,9 milyar TL olduğunu belirterek, bunun milli gelire oranına bakmak gerektiğini kaydetti.
ABD'nin 10 trilyon dolardan, İtalya'nın 2 trilyon dolardan fazla borcu olduğunu ifade eden Şimşek, ''Bir ülkenin mutlak borcuna bakılmaz, borcun milli gelire oranına bakılır. Kamunun toplam net dış borcu milli gelirin yüzde 1'i kadar bir düzeye düşmüştür. Toplam borç, 257 milyar dolardan ikinci çeyrek sonu itibarıyla 479 milyar liraya ulaştı. Milli gelir ise 350 milyar liradan 1,2 trilyon liraya çıkacaktır. Borç, bir kat dahi artmamış ama milli gelir 4 kattan daha fazla artmıştır. Hesap ortada'' dedi.

Aklı Fikri Olan İdrak Edecektir Rakamları Galiba, En Azından İMF'ye Artık Ne DErse He Deyip Ecevit Bahçeli Hükümeti Gibi Yüsek Faizlerle Para Almıyorlar Ülkemiz Adına.

Durmak Yok Yola Devam
% Kaç Olur Sizce Vatandaşımız Galiba Bilinçleniyor Bilinçsiz Oy Kullanmıyorlar Küçük Yalanlarla Kanmıyorlar.

Ayrıca "Aysun KAYACI'yı sevgiyle anıyorum" dan anladığım taş gibi Aysun KAYACI'nın Oyunun Senin Oyunla Eşit Değerde Olmadığımı

Konu Asimavi tarafından (24 Mart 2011 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver