Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2011, 15:33   #7
LeyLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kamer Genç Ağzını Bozdu : Ulan Alçaklar

Hayal Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başbakan ve yandaşları ne söylerse laf yok, başkası damara bastığında laf çok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizin ki biraz nabza göre şerbet oluyor bence.

Leyla, chp; akp'yi yeriyor derken, akp'lilerin de kimseden aşağı kalır tarafı yok.. Kimlere neyi, kimleri savunuyorsunuz yahu siz?

Edit; Başlığa gelince, ağzını bozmadı çünkü mecliste seviye zaten yerlerde. O yüzden kimse daha iyi ya da daha kötü konuşmuyor.

Kimseyi Savunmuyorum . Sadece Milletin Vekillerinin Anlamsız Yersiz Tartışmaları Kendilerine Yakışmayan Uslupları , Gerçekleri Görmezden Gelip Kendilerini Başka Konumlarda Üste Çıkartıp Prim Yapma Çabasını Anlamsızlığını Dile Getirdim Çokta Açık Bir Şekilde.Yaptığım Yorumda Ne AKP 'yi Yücelttim Nede CHP'yi Savundum yada Yerdim Herkesin Yaptığı Zaten Ortada .Biri Anlamsız Vaadlerle Zavallı Ev Hanımlarını Kandırmak İstiyor , Diğeri Emeklileri Çalışanlara Yapamayacağı %50 Zam Yapacağım Diyerek Kendini Kandırıyor AKP' ninde Hepsine Bugünkü Cevabını Okuduysanız Eğer Parti Başkanlarının Vaadleri İçin ; 500 Lira yada %50 Zam Verirse Kayıtlardaki Fakirlere 36 Milyar Eder Hazinede Bu Para Var Ama Diğer İşler Ne Olacak Bu Adam Yakında Ankara'ya Deniz Getirecem Diyecek İnanıcam Ama Bu Zamlara İnanmamı Beklemesinler .
)

Gülmek İsteyen Parti Başkanlarının Vaadlerini Dinlesinler Komedyenlere Hiç Gerek yOk
))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver