Hayır. CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin 2009 yılında, devletin resmi rakamlarıyla iktidarı eleştirmesini baz alarak konuşuyorum. Hürriyet gazetesi aracı olur anlamında söyledim onu.
Anlamamış olduğunuzun farkındayım zaten. Şayet anlamış olsaydınız, gelip burada AKP'yi savunmazdınız. Hoş, AKP iktidar olduğundan beri halkın gözünün içine baka baka yalanlar atıyor, bunu bile anlamıyorsunuz.
Hatta aşağıdaki video'yu ilkokul çağındaki bir çocuğa izletsem, hadi yalancılık demez belki ama "bu adam iki farklı zamanda, iki farklı cümle kullanmış" diye düşünür en azından. Ama AKP savunucuları o kadar pişkinki, eminim verecekleri cevap şu olur, "geçmişte herkesin hataları olmuştur." Yani altında herhangi bir şey aramazlar.
[YT]0Hnee18YOUs[/YT]
Bunu da tv izleyen herkes görmüştür diye düşünüyordum ama herhalde pek tv izlemeyi sevmiyorsunuz.
[YT]VepV4Ac_rNM&feature=related[/YT]
Bu forumda, bu konuya benzer defalarca konu açıldı. Hiçbir sonuca varılmadı. O yüzden pekte uzatmak istemiyorum açıkçası. Kimseye okuyun, araştırın, her duyduğunuzu geçtim, her gördüğünüze bile direk inanmayın demek haddime değil. Haddime olsa da demem zaten, allah herkese akıl fikir vermiş. İster kullanın ister kullanmayın. Tek üzüldüğüm nokta, aklını fikrini kullanamayan insanlar yüzünden, kurunun yanında yaşta yanar misali herkesin etkilenmesi.
Her neyse. 12 haziran'da seçimler var zaten. Dilediğinize oy vermekte özgürsünüz. (Aysun KAYACI'yı sevgiyle anıyorum.)