Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2011, 23:51   #5
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP Niçin Kazanmalı

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu ülke 2001'de Batık bir şirket gibiyken şuan 2011'de kar'a gecen bir şirket gibi oldu. Keşke Yigidi öldürüp hakkını vermeyi bilse şu Muhalifler.

Kesinlikle doğru bir konuya değinmişsiniz. Gerçekten 2001 ile 2011 arasında dağlar kadar fark var mali konularda. Fakat önemli bir noktayı atlamamak lazım. Başbakan'ın yerinde kim olsa, o da Türkiyede isim yapmış firmaları veya yerleri satsa, ülke yine çok para kazanırdı.

Buna rağmen 80 yılda 148 milyar dolar borcu olan Türkiye'nin, AKP iktidarı boyunca (sadece 7 yıl) 285 milyar dolar borcu olmuş. Faize karşı olan AKP, 225 milyar dolar faiz ödemiş. AKP başa geçtiğinden beri işsizlik oranı %3 artmış. (Belgeleri görmedim o yüzden görülen yerine duyulan geçmiş zaman ekleri kullandım. Dileyen Resmi Belgeleri araştırabilir. Hurriyet gazetesi yardımcı olur bu konuda.) Ben şahsen araştırmaya gerek duymuyorum, partinin başındaki zat-i muhteremden ötürü.

Ayrıca yiğidi öldürüp hakkını vermeyi bilin tarzı bir cümle yazmışsınız. Yiğit, kişiler için kullanılan bir yakıştırmadır. Dolayısıyla siz bu lafı iktidar parti için değil, başındaki kişi için söylemiş oluyorsunuz. Gerçekten çok espirili bir yakıştırma olmuş.

Konu Shadow tarafından (24 Mart 2011 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver