Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2011, 19:23   #16
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'nin İlk Eşcinsel Evliliğine Hazır Olun

Ivy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşinize geldiğinde saygı bekliyorsunuz işinize gelmediğinde ise eleştiriyorsunuz. Siz biliyor musunuz okullarda eşcinsellik reklamı yapıldığını? Gençleri bu normal birşey sende kendi cinsine karşı birşeyler hissedebilirsin diyerek bu yola çekmek isteyenlerin olduğunu? Kızlardan sana fayda gelmez, kızlar seni üzer ama erkekler seni anlar bilmem ne diyerek yapılan reklamları. Ve sizler diyorsunuz ki bu bir ruh olayıdır ruhların ameliyatı olmaz bilmem ne? Peki neden sizce bu kadar arttı bu olay? Sizce gerçekten bu kadar çok mu böyle hisseden insan? Diyorsunuz bir de sapkınlık boyutunda olanlar var onları ayırıyorum bilmem ne? Ben ayıramıyorum, var mı?

Kafire bile yüzüne kafir demek hoş değildir der Kuran, doğrudur düşünceleriniz kendinize göre, tabiki dilediğinizi düşünmekte özgürsünüz ama ya abiniz ablanız kendiniz evladınız öyle doğsaydı böyle bir çırpıda hepsini bir tutup hükümleyecek miydiniz ? Kul hakkı en büüyk günahdır benim nezlimde, ben size birazda bu tema çerçevesinde açıklamak istemiştim sanıyorum ki birbirimizi tam anlamıyla anlayamıyoruz, iyi akşamlar Ivy.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver