Cevap: Türkiye'nin İlk Eşcinsel Evliliğine Hazır Olun
| Ivy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Mara bu benim görüşüm, sizden farklı düşünen insanlara neden saygılı değilsiniz? İlla sizin görüşünüzü kabul etmek zorunda mıyım? Ne derseniz deyin kabul etmeyecekmişim! Zorunda mıyım? Bakınız JB ben hayatın imtihan olduğuna inanmıyorum dedi. Sustum, kendi fikridir. Bende eşcinselliğin bir sapkınlık olduğuna inanıyorum. Buna da SİZ saygılı olmak zorundasınız. Dİlerim diye başlayan kendinizce iyi niyetli benim geleceğime dair bir dilekte bulunacak kadar olayı abartıyorsunuz? Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
| Ben despotluk yapmak istememiştim,böyle bir izlenim verdiysem kusura bakma. JB nin ssöylediği senin örneklediğin cümle, kişiselgörüşü ve kimseyi irdelemiyor ancak siz bir kesmi bir hakaretle ithamlıyorsunuz bunun ikisinin farklı şeyler olduğunun sanıyorum ki farkındasınızdır. Uzatmanın âlemi yok orta yolun bulunamayacağı açık, iyi akşamlar size.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |