Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2011, 18:59   #12
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'nin İlk Eşcinsel Evliliğine Hazır Olun

Ivy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eşcinsellik bence sapkınlıktır bu da benim görüşüm JB. Evlenip, birbirlerine aşk sözcükleri fısıldayarak yaşamayacaklar herhalde. Amaçları olayı meşrulaştırmak. Bence çağın en büyük sorunlarından biri eşcinsellik. Çünkü; inanılmaz derecede artış var. Özendirmeye çalışıyorlar gençleri. Bana göre normal değil, hastalık değil. SAPKINLIK!

Alıntı:
Bu durumun nedenlerinin nasıl şekillendiğini asla bilemeyiz, doyumsuzlupun ve yanlış modernleşme anlayışının getirmiş olduğu sapkın düşünce eşcinselliğinden men ediyorum bu yazdıklarımı tabiki ancak bunu doğumundan beri yaşayan,doğası böyle olan insanlar var, Allah'ın böyle yarattığı belkide böyle sınadığı insanlar var bunları es geçemezsiniz

2 türlü eşcinsellik var dediğim gibi, biri seninde bahsetmiş olduğun doyumsuzluğun,yanlış modernizm anlayışının getirmiş olduğu sapkınlık, bu kişilerde genellikle evlenmek isteyen insanlar değil kendi özellerinde bu tarz ilişkileri tamamen zevk için yaşamak isteyen kişiler,
Ancak burda bizim bahsettiğimiz evliliği düşünen yahut kendini sevdiğiyle rahat hissetmek isteyen kesim;
Bunlar doğuştan kendilerini fiziken ait oldukları cinsiyete ruhen ait hissetmeyen insanlar, evet ameliyat mümkün ama ya ruhu ? içinde bastırdığı tutkuları,beğenileri,aşık olduğu insan... bunların hepsini mi ameliyatla yok etmeyi planlıyorsunuz...

Konu Ruhadam tarafından (21 Mart 2011 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver