25 Şubat 2011, 22:11
|
#336 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Azeeeeeeeeee'm.. Canııım benim severim bu hatunu tekrar buralarda görmek güzel gerçektendee...
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kupa kızıdır efenim :$ cici hatunlardan (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Gül olsaydı nickin daha güzel olurdu bebeğim, sevilirsin sende..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ben atmayınca hiç pm atmıyor, darılıyorum huh.. (Severim efenim..)
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Can, kan, herşey.. Hayatımın en değerli aynı zamanda antika insanııı:p
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Büsbüyük sevdiğim. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Baaar ablam, gelmiyor çok özlüyorum bu ara eskiden böylemiydi, hep konuşurduk... Herşeyiyle sevdiğimdir..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Gülşah'ııııııım. Gülüm, Çiçeğim, böceğimm, birtaneeem beniiiim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bu hatunu da severim çokca, avatarın çok yakışmış bu arada fıstık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |