Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2011, 22:11   #336
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Azeeeeeeeeee'm.. Canııım benim severim bu hatunu tekrar buralarda görmek güzel gerçektendee...
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kupa kızıdır efenim :$ cici hatunlardan (:
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Gül olsaydı nickin daha güzel olurdu bebeğim, sevilirsin sende..
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ben atmayınca hiç pm atmıyor, darılıyorum huh.. (Severim efenim..)
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Can, kan, herşey.. Hayatımın en değerli aynı zamanda antika insanııı:p
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Büsbüyük sevdiğim.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Baaar ablam, gelmiyor çok özlüyorum bu ara eskiden böylemiydi, hep konuşurduk... Herşeyiyle sevdiğimdir..
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Gülşah'ııııııım. Gülüm, Çiçeğim, böceğimm, birtaneeem beniiiim..
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bu hatunu da severim çokca, avatarın çok yakışmış bu arada fıstık

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet