Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sempatik biri. birbirimizi uzaktan uzağa seviyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Delikanlı bu kız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Derin deniz. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Meleğim. çok seviyorum seni
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Birtanem.. onu ne kadar sevdiğimi kendisi biliyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Avatar ve müziğin prensesi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. değer verdiğim, sevdiğim arkadaşım.. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kayıp güzel özleniyorsun.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Mod arkadaş
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gizemli mod arkadaş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Güzel sesli Dj'im sana seviyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ferrari marka arabayı ben beğenmiyorum ne yani
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kişiliği oturmuş beyefendi arkadaşım.. |