|
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Benim düşünce özgürlüğümde herhangi bir kısıtlama vs. olmadı bugune kadar ve bukonudada yaşadiğim yerlerde çok rahatım bana dokunmayan yılan bin yasasın.
Doğuda insanlar cikip burası kürdistan diyorsa ve kimse bişi demiyorsa o ülkede zaten düşünce özgürlüğü vardir ve bunu çoktan aşmiştir. Osmanlıdada düşünce özgürlüğü yoktu ama asirlardir o imparatorluk dünyaya hükmetti. Bi çok şeyin önüne geçmek için önlemler her zaman alincaktir.
Sözüme demişsin ki, nedir o zaman düşünce özgürlüğü..
Kimse kusura bakmasın ama benim ülkemde benim şehrimde 2 polisimi şehit edip kürdistani bize vericeksiniz yoksa hepinizi... diye bağiran adamlara aferin ocum aferin evlat diyecek halimiz yok.
Ayrica kimse türkiyede yaşamak zorundada değil biçok ülke var dünya büyük, bu sistem hep böyle devam edicektir kim gelirse onun dediği olucak. Dünyanın en demokratik ülkesi olan amerika bile canı sıkılınca ülke bombaliyor demokrasi dediğiniz düşünce dediğiniz birilerinin elinde oyuncak olan şeylerdir. O birileri cıkar yakar sigarasini dünyayi elinde oynatir ve bu hiç bi zamanda değişmiycektir bence..
|
O yazdığını sonradan ekledin bende üstteki yorumuna söyledim. Türkiye'de kürdistan söylemleri atarlarsa tabi buna önlem alınmalı. Ama çok uç noktalarda sürdürüyorsunuz bu düşünce özgürlüğünü.
Osmanlı Devleti'ne mi dönelim yine ?
Türkiye burası,hak var özgürlük var , yoksa bile elbet bana dokunmayan yılan dokunacak birilerine..
----------
|
glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ünlem koymuşsunuzda bu insanların protesto adı altında yaptıklarının başka açıklaması olabilirmi acaba ? Anadolu Üniversitesinde yaşananlardan bahsediyorum o ses duyurma felan değil yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay önce oldu. Kantinde ne var ne yok hepsini yıktılar kırdılar okula 40 milyar zarar verdiler ha bu onlar için başarı olabilir ama bence Hayvanlıktan öteye gitmez. Sizin protesto mantıgınız bumudur bilmem ama bence protesto denilen şey bu olsa bile olmamalı. Ben şuana kadar Okulumda yaşadıgım bir sıkıntıdan dolayı kantindeki masaları tekmelemedim veya insanların kafalarını kırmadım gittim adam akıllı belli kurumlara şikayette bulundum ha belki çözüldü belki çözülmedi ama ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım. Bunu sadece kendimle kısıtlamıyorum okudugum okulda veya farklı okullarda okuyan arkadaşlarımın okullarında da bu işler böyle ilerliyor. Bence yapılanların hiçbir savunulacak tarafı yok ve bu sebeplerden dolayı atılanlarda iyiki atılmışlar.. Üniversite bilim yuvasıdır biz eğitimde bu yönden geriyiz. İşte bu yüzden ilk 500'de 1 tane Üniversitemiz var. Biz okullarımızda Bilimden çok siyaset konuşuyoruz. Bizim Üniversitelerimiz başarılı olacaksa gerekirse Lise gibi katı bir disiplinle yönetilsinler. Başarısız üniversiteye hiç gerek yok bir başarısı olmayan üniversitelerin bu ülkeye hiçbir katkısı olmaz...
|
Bilim yönünden üniversitelerimiz yeteri donanımda mı ki?
Başımızda bulunanlar siyaseti nasıl tartışmamız gerektiğini göstersinler o zaman , bizde ona göre söyleyelim düşüncelerimizi.
Siyasetten bihaber katı disiplinli bir üniversiteden mezun olmanın anlamı nedir ? Böyle kişilerinde ülkeye bir katkısı olmaz,robotlardan farksız.