Cevap: İşte özgür üniversite ..
Ünlem koymuşsunuzda bu insanların protesto adı altında yaptıklarının başka açıklaması olabilirmi acaba ? Anadolu Üniversitesinde yaşananlardan bahsediyorum o ses duyurma felan değil yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay önce oldu. Kantinde ne var ne yok hepsini yıktılar kırdılar okula 40 milyar zarar verdiler ha bu onlar için başarı olabilir ama bence Hayvanlıktan öteye gitmez. Sizin protesto mantıgınız bumudur bilmem ama bence protesto denilen şey bu olsa bile olmamalı. Ben şuana kadar Okulumda yaşadıgım bir sıkıntıdan dolayı kantindeki masaları tekmelemedim veya insanların kafalarını kırmadım gittim adam akıllı belli kurumlara şikayette bulundum ha belki çözüldü belki çözülmedi ama ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım. Bunu sadece kendimle kısıtlamıyorum okudugum okulda veya farklı okullarda okuyan arkadaşlarımın okullarında da bu işler böyle ilerliyor. Bence yapılanların hiçbir savunulacak tarafı yok ve bu sebeplerden dolayı atılanlarda iyiki atılmışlar.. Üniversite bilim yuvasıdır biz eğitimde bu yönden geriyiz. İşte bu yüzden ilk 500'de 1 tane Üniversitemiz var. Biz okullarımızda Bilimden çok siyaset konuşuyoruz. Bizim Üniversitelerimiz başarılı olacaksa gerekirse Lise gibi katı bir disiplinle yönetilsinler. Başarısız üniversiteye hiç gerek yok bir başarısı olmayan üniversitelerin bu ülkeye hiçbir katkısı olmaz... |