Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2011, 15:44   #8
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte özgür üniversite ..

Benim düşünce özgürlüğümde herhangi bir kısıtlama vs. olmadı bugune kadar ve bukonudada yaşadiğim yerlerde çok rahatım bana dokunmayan yılan bin yasasın.
Doğuda insanlar cikip burası kürdistan diyorsa ve kimse bişi demiyorsa o ülkede zaten düşünce özgürlüğü vardir ve bunu çoktan aşmiştir. Osmanlıdada düşünce özgürlüğü yoktu ama asirlardir o imparatorluk dünyaya hükmetti. Bi çok şeyin önüne geçmek için önlemler her zaman alincaktir.

Alıntı:
19 Mayis ünv. de illegal bir örgütün eylemi olmustu sonra okuldan uzaklastirildilar ardindan yine bi grup vay efendim düşünce özgürlüğüydü suydu vs.

Sözüme demişsin ki, nedir o zaman düşünce özgürlüğü..
Kimse kusura bakmasın ama benim ülkemde benim şehrimde 2 polisimi şehit edip kürdistani bize vericeksiniz yoksa hepinizi... diye bağiran adamlara aferin ocum aferin evlat diyecek halimiz yok.

Ayrica kimse türkiyede yaşamak zorundada değil biçok ülke var dünya büyük, bu sistem hep böyle devam edicektir kim gelirse onun dediği olucak. Dünyanın en demokratik ülkesi olan amerika bile canı sıkılınca ülke bombaliyor demokrasi dediğiniz düşünce dediğiniz birilerinin elinde oyuncak olan şeylerdir. O birileri cıkar yakar sigarasini dünyayi elinde oynatir ve bu hiç bi zamanda değişmiycektir bence..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver