Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2011, 15:38   #7
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte özgür üniversite ..

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Üniversite ne kuzu kuzu gidilecek biryer nede bagıra cagıra anlamsızca hareketler yapıp buna protesto adı verilecek bir yer değildir. Universite bilinçli insanların bulundukları eğitim kurumlarıdır. Bir kere ben şu sivil polis olayının her okulda oldugunu düşünmüyorum adı cıkmış okullara sivil polis veya normal polis konulması cok dogal cünkü Üniversiteler yasa dışı örgütlerin en büyük sahnesi. Hala bu tarz ülkenin kötüye gitmesini isteyen örgütlere inanan ve bu örgütlerin propagandasını yapan insanlar var bu insanlarla en iyi mücadele şekli sivil polis olayıdır. Okuldaki düzene karşı cıkmak , Kantindeki masaları kırarak, Camları dökerek, insanları tartaklıyarak olmak bu protesto değil resmen HAYVANLIKTIR. Protesto medeni bir şekilde yapılır. Okulun izniyle cıkar bir metin okursun yada Okuldaki aksaklıkla ilgili arkadaşların arasında imza toplarsın Dekanına, Rektörüne veya nebileyim başka birilerine verirsin. Bizim üniversitelerimizde düşünce özgürlügü oldugu zaman nelerin olabilecegini hepimiz yıllar öncesinde gördük. Sag-Sol kavgaları Mezhep kavgaları vs vs. Yineliyorum Üniversiteler eğitim kurumlarıdır kimsenin Borusunu öttürebilecegi meydanlar değildir.

Evet eğitim kurumudur ve aynı zamanda yasakların kaldırıldığı yer olarak bilinir ama ne hikmetse herhangi bir yasak ortaya çıktığında ilk üniversitelerde bu yasak uygulanır. Ve eğer öğrenciler sesini duyurabilseler sizin dediğiniz hayvanlığı(!) yapmalarına gerek kalmaz.
Her neyse sonuç olarak aynı düşünceye varamayacağımız belli.
Özgür değil üniversiteler ve bu gidişle liselerden farkı da olmayacak.

----------

toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
19 Mayis ünv. de illegal bir örgütün eylemi olmustu sonra okuldan uzaklastirildilar ardindan yine bi grup vay efendim düşünce özgürlüğüydü suydu vs. Bu konuda ona benzemiş fikir özgürlüğü, düşünce özgürlüğü bu değildir. ,)

Nedir o zaman düşünce özgürlüğü ?
Türkiye'de sınırlar ile belirli düşünce özgürlüğümüz.
Sözde düşünce özgürlüğü var diyorlar memlekette ama özde bir halt yok.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver