24 Şubat 2011, 13:34
|
#20 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Hayal ve Lal'in not defterine düşen imzalar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'Birisi' vardı hayatımda. Gitti, Bir'iz'i var Şimdi.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaşamak kadar ağrılı bir günün başlangıcıydı güneşin doğuşu Sabahın olduğunu bile anlayamayan bir benliğin çöl ortasında sessizce soluşu Düşle şimdi bir bahçıvan ol sen ! .. Bense bir Gül .. Avuçlamayı bilecek misin yoksa kanatacak mısın ellerini benim acemiliğim gibi ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ne zaman benim ölümüm Ne zaman ölümüm vuslat olacak.. Ne zaman pervane gibi,Şem'in görünürde ateş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
içre gülzar kucağına atacağım kendimi Haber et ! Ne zaman dirileceğim yeniden Rabbim aşkla beklemekteyim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aptal ! Hala soranlara 'Ben ayrıldım' dersin diyor. Öldürdüğü yetmiyor, birde intihar süsü vermeye çalışıyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Beni her halimle sevmene gerek yok. Sana Aşıkken sevsen yeter. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Giderken söylediğin hoşçakal'a sadık kalsaydın , ana avrat değilde hoşça anardım seni ! ;] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen yokken tıklım tıklım yalnız kalıyorum...Mahsun düşüyor güneşe gölgem. Senin ellerinde ne var bilmiyorum.Tuttukça kalabalık oluyorum... "Bitti mi yani? !" diye sordu. -"Hiçbir şeyi tamamlayamadım, bitti diyemem. Belki, yarım kaldı demek daha doğru. Çünkü çarpıktı. Çünkü aleladeydi. Çünkü lüzumsuzdu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Gözün Kör Olsun Emii ! -Öyle Deme Anne , ' O ' nu Görmeden Nasıl Yaşarıım. ♥ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim sevdαsında benciL; Amα yüreğinde sαğLαm sevdiğim. "AkLımα geLişini seveyim Ne güzeL dαrmα dumαn ediyorsun beni." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biz sevgimizi hak edene veririz ! Haketmeyene Ç I K I Ş - Y O L U N U gösteririz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayat ne kadar siyah - beyaz oLsa da ~ Ruhum yiné ~ (r e n g a) R e n k ) Kin tutmaz kalemim , bilirsin. Sen kapatsanda c/ismimin üstüne son sayfanı , bu masalın devamını bir ömür bekler yüreğim.. Sana git diyebilmek için kaç alfabe satın aldım z/amansız pazarlıklarla bilsen. Tüm kırgınlıklarımı çıkarıp kumbaramdan saydım , bir ´ git ´ etmedi.. Yanında 'me'si olmayan bir git yakıştırılmadı sevdama.. Ama çok istiyorsan işte orda; alfabemin kıyısında bir ´ git ´.. Eksik ´ mahsun ´ çaresiz.. İster al git , istersen k/al git/me Yar ! |
| |