Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2011, 18:35   #10
Wes_BorLand
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayna.ORG - GOOGLE Güncelleme PR 4 ve Çalışmalarımız

Spy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatırlatma; Tasarim : XpreSs | Seo : Wes_BorLand

bu banada pek hoş gelmedi açıkcası, gösteriş yapılıyormuş gibi anlaşılabilir.Nacizane fikrimdir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Öncelikle iyi dileklerinizden ötürü tşk ederim arkadaşlar. Sonrasında birkaç arkadaşın ve son olarakta Spy'ın dikkatini çeken bir husus hakkında açıklama yapma gereksinimi duydum.

Bugüne kadar birçok kişiye birçok siteye emek verip iyi yerlere gelmesinde desteğim olmuştur ve bunlar olurken hep arka planda kalmayı tercih etmişimdir Ayna.Org da o şekilde bir yazı yazılmasının bir nedeni var tabi ki ve bu nedeninde bizde kalması gerektiğini düşünüyorum. İsteyen bu duruma gösteriş desin isteyen gövde gösterisi isteyende kendini beğenmişlik. Beni tanıyanların bu tarz şeylerle işim olmayacağını biliyor olması bana yeter. Ayrıca herkesin düşüncesine fikrine de saygı duyuyorum, isteyen istediğini söylemekte özgürdür.

Bir farklı konu ise kemik'in liderchat.net domainini alması ile chat aramasındaki çalışmalarımızı bu domain üzerine yoğunlaştırdık ayna.org biraz dinlenmede kaldı ilerleyen günlerde ayna.org için çalışmalarımızı hızlandıracağız umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve ilgili aramalarda domaini iyi yerlerde görürüz.

Tekrardan herkese teşekkürler.

İyi forumlar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver