Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2011, 14:44   #9
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eş seçiminde sizce en önemli unsur hangisidir ?

Sevda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
lütfen kelimelerine dikkat edecek kişi varsa sizsiniz, ben örnek bir ''Din'' ismi yazmadım kişi de belirtmedim, Kendinize saygınız olsun basit kelimler kullanmayın..
İnanclı olan insan bağnaz mı oluyor? acırım siz gibilere..

(Bu çok ağır bir itham, hoş olmadı bence üstelik ifade ediş tarzınızda alaycı, bu ne sığlık. Kişinin dürüstlüğünü,cömertliğini,vicdanını vs sadece din'i inancı olup olmadığı kıstasıyla mı ölçüyorsunuz, bu çok bağnazca.)

Ne demek bu yaa esef, yazıma yorum yapman için bölüm değil bu Anket!.
önce saygıyı öğren bence + hattini bil..her kimsen!.

Sanıyorum ki ne demek istediğimi anlamadınız. Din ismi yazdınız demedim. Direkt ateistlere bu tarz bir gönderme yapmanızın ne kadar alakasız ve sığ olduğundan bahsettim. tutumunuz bence bağnazcaydı bunu mensup oldugunuz dine dayanarak vs söylemedim sadece alıntı yapmış olduğum cümlenize niyazen söyledim. Ben gayet saygılıydım yorumumda, had bilme gibi bir durum söz konusu değil ben size sandığınız gibi saldırmadım,eleştirdim bu yıkıcı değil yapıcıdır.Maksadım kırmak yahut rencide etmek değildir sadece kelimelerin nereye gittiğini göstermekti siz direkt savunmaya geçtiniz muhtemelen sinirle okuyup yorumladığınız için değindiğim noktayı da kaçırdınız. İyi günler.

Konu Mara tarafından (22 Şubat 2011 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver