Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2011, 19:44   #4
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Coca Cola'nın içindeki Koko böceği

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"bir tarafımla güldüğüm iddiadır. çünkü biraz mantık kullanmakla ne kadar gerizekalı bir iddia olduğu ispatlanabilir. dünya çapında günde 1 milyar kutudan fazla kola tüketilmekte. şimdi kardeşim sen bana neyin kanından bahsediyorsun? ister fare kanı de ister böcek kanı günde 1 milyar kutuyu doldurabilecek kan bu ikisinde de yoktur. kaldı ki bunu karşılayabilecek miktarda fare olsaydı dünyayı çoktan farelerin basması gerekirdi."

@en mantıklı cevap bence yukarıdaki : ) bu kadar fare ve böcek varmı ya ?

Bence bu bahsedilen de çok sağlıklı bir tez değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zira bunun için birim miktarda kulanılan böcek/fare oranını bilmek lazım evet çok üretiliyor/tüketiliyor ancak belki çok cüzî bir miktar katılıyor, zira renk vermesi için kullanıldığından da bahsediliyor.
Doğru ya da yanlış bilemem ancak bunun gerçek olma ihtimalini düşündüğümde bile soğutmuyor bu beni koladan sanıyorum ki kişilerde asıl farkettiren mevzu bu olsa gerek
Adamlar böcek de koyuyor olsalar farede koyuyor olsalar ciddi oranda tüketim söz konusu.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver