|
DjSummeR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
teşekkürler senin verdiğin şekilde yaptığımda çalışıyor normalde eski mirc scriptimde popups altinda aşağıdaki verdiğim kodlar vardı vede çalışıyordu ama aynı şekilde bu yeni scriptime koyduğumda çalışmıyor Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! Whois:/whois $$1 $$1
Uwho:/uwho $1
Dns:/dns $$1
Query:/query $$1
Kick:{ k $$1 }
Kick (Reason):{ k $$1 $?=*"Reason for kick" }
-
Control
.Op:/mode # +oooo $$1 $2 $3 $4
.Deop:/mode # -oooo $$1 $2 $3 $4
.Voice:/mode # +vvvv $$1 $2 $3 $4
.Devoice:/mode # -vvvv $$1 $2 $3 $4
.CSop:/cs op # $1
.CSdeop:/cs deop # - $+ $1
.CSvoice:/cs voice # $1
.CSdevoice:/cs voice # - $+ $1
.COKLU OP@:.raw mode # +o $1 $+ $lf $+ mode # +oo $1 $1 $+ $lf $+ mode # +ooo $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +oooo $1 $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +ooo $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +oo $1 $1 $+ $lf $+ mode # +o $1
.COKLU VOICE+:.raw mode # +v $1 $+ $lf $+ mode # +vv $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vvv $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vvvv $1 $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vvv $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vv $1 $1 $+ $lf $+ mode # +v $1
.Deop + Voice:/mode # +v-o $$1 $$1
.Op - Voice:/mode # +o-v $$1 $$1
SlapS
.Taka li ve:/me Taka li we $$1 Shte Govorq za Kakvoto Si Iskam za Mercedesi s Lqti Janti za Obiri na Banki za Dilari i Narkotici i za Kurvi s Golemi Cici TI Li Shte mi Kajesh za Kakvo da Govorq we eiiiiiii.......:))))!!!
.Sh Mango:/me $$1 Sh Mango Iskam da Iz4eznesh da... Vazirash Shtoto Trqbva da Pravq Pari za da Moga Da karam Tezi Koli Koito sa v Moite Me4ti Fashtay Karucata i Iskam da se iznesesh s Skorosta na Bit Pederast Shtoto ne sum spal ot dva dena ama ti oshte li si tuka we 4EZNI WEEEEEEEEEEE....!!!!!Spoko Stoi Si :)) Ne mI Pre4ish :)
.Kazah mi 4e:/me HaHa $$1 Kazaha mi 4e Napereno varvish i Dupeto Vartish i Krakata si na Dva Bez Deset Obi4ash da Darjish !!! Iskam da te 4ukam Da Imam Golqm Merak KU4KOOOO dai mi da oblija tvoiq Dulug Krak :))))
.Lud Li si:/me XaXaXaXa $$1 Ti Lud Li Si ? Shto Se Opitvash Da Stoplish Taratora ! Ne Znaesh Li 4e Az Sum Na KamaSutra Rejisiora !... :)))))
.Nezmam Dali Shte:/me Ooo $$1 Neznam Dali Shte Svanesh Smisala Na TaZi Pesen ... Karay 4upi Gipsa Vlizai v Ritama Pone e Lesen ... Iskam Da Otkradna Vsi4kite ti Plakati Na Kondyo, Lia, Ledeniq, Skalata i na Kati Davash li gi ??? ;)))))).SLaps:/me slaps $$1 around a bit with a large trout:)
.Welcome Back:/me Welcome Back ™==> $$1 <==™
Kickban
.ScrewBan:{ sb $$1 }
.ScrewBan (?):{ sb $$1 $$?="Type in a reason" }
.KickBan:/mode # -o+kb $1 $address($1,2) | k # $1 SpammeR!
.KickBan (?):{ kb $$1 $$?="Type in a reason" } |
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Whois:/whois $$1 $$1
Uwho:/uwho $1
Dns:/dns $$1
Query:/query $$1
Kick:{ k $$1 }
Kick (Reason):{ k $$1 $?=*"Reason for kick" }
-
Control
.Op:/mode # +oooo $$1 $2 $3 $4
.Deop:/mode # -oooo $$1 $2 $3 $4
.Voice:/mode # +vvvv $$1 $2 $3 $4
.Devoice:/mode # -vvvv $$1 $2 $3 $4
.CSop:/cs op # $1
.CSdeop:/cs deop # - $+ $1
.CSvoice:/cs voice # $1
.CSdevoice:/cs voice # - $+ $1
.COKLU OP@:.raw mode # +o $1 $+ $lf $+ mode # +oo $1 $1 $+ $lf $+ mode # +ooo $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +oooo $1 $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +ooo $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +oo $1 $1 $+ $lf $+ mode # +o $1
.COKLU VOICE+:.raw mode # +v $1 $+ $lf $+ mode # +vv $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vvv $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vvvv $1 $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vvv $1 $1 $1 $+ $lf $+ mode # +vv $1 $1 $+ $lf $+ mode # +v $1
.Deop + Voice:/mode # +v-o $$1 $$1
.Op - Voice:/mode # +o-v $$1 $$1
SlapS
.Taka li ve:/me Taka li we $$1 Shte Govorq za Kakvoto Si Iskam za Mercedesi s Lqti Janti za Obiri na Banki za Dilari i Narkotici i za Kurvi s Golemi Cici TI Li Shte mi Kajesh za Kakvo da Govorq we eiiiiiii.......:))))!!!
.Sh Mango:/me $$1 Sh Mango Iskam da Iz4eznesh da... Vazirash Shtoto Trqbva da Pravq Pari za da Moga Da karam Tezi Koli Koito sa v Moite Me4ti Fashtay Karucata i Iskam da se iznesesh s Skorosta na Bit Pederast Shtoto ne sum spal ot dva dena ama ti oshte li si tuka we 4EZNI WEEEEEEEEEEE....!!!!!Spoko Stoi Si :)) Ne mI Pre4ish :)
.Kazah mi 4e:/me HaHa $$1 Kazaha mi 4e Napereno varvish i Dupeto Vartish i Krakata si na Dva Bez Deset Obi4ash da Darjish !!! Iskam da te 4ukam Da Imam Golqm Merak KU4KOOOO dai mi da oblija tvoiq Dulug Krak :))))
.Lud Li si:/me XaXaXaXa $$1 Ti Lud Li Si ? Shto Se Opitvash Da Stoplish Taratora ! Ne Znaesh Li 4e Az Sum Na KamaSutra Rejisiora !... :)))))
.Nezmam Dali Shte:/me Ooo $$1 Neznam Dali Shte Svanesh Smisala Na TaZi Pesen ... Karay 4upi Gipsa Vlizai v Ritama Pone e Lesen ... Iskam Da Otkradna Vsi4kite ti Plakati Na Kondyo, Lia, Ledeniq, Skalata i na Kati Davash li gi ??? ;)))))).SLaps:/me slaps $$1 around a bit with a large trout:)
.Welcome Back:/me Welcome Back ™==> $$1 <==™
.samar1:msg $$1 selam naber
.samar2:msg $$1 naber 2
.samar3:msg $$1 zımbırtı
Kickban
.ScrewBan:{ sb $$1 }
.ScrewBan (?):{ sb $$1 $$?="Type in a reason" }
.KickBan:/mode # -o+kb $1 $address($1,2) | k # $1 SpammeR!
.KickBan (?):{ kb $$1 $$?="Type in a reason" }