Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2011, 21:53   #915
eLaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü

Nod Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Komutunuz yanlış değil fakat deaktif edilebilecek birşey, kalıcı olanını soruyorum bunu da akick ile yapabiliriz, founder ben olduğuma göre kanaldaki herkes'i akick'e alırsam ve akick komutunu iptal edersem #spc kanalını yalnızca ben kullanırım, buna göre komut; //cs akick #spc add *!*@* sebep | cs levels #spc dis akick

Buyrun sorunuzu sorabilirsiniz.

//cs akick #spc add *!*@* sebep | cs levels #spc dis akick

Şeklinde vermişsiniz komutu ancak bu şekilde founderde kanala giremez, yani #spc kanalına yalnız ben giriş yapabileyim demişsiniz Kanalda akick'i iptal etmesi bir anlam ifade etmez founder akickteki *!*@* maskından gene etkilenir ve atılır. Akick'in iptali yani; /cs levels #kanal dis akick komutunun anlamı akick komutunun founder dışında kullanıma yasak olmasıdır, akickten etkilenmemesiyle alakalı değildir. Bu sebeple kalıcı olarak düşünülürse, bir çok kalıcı sebep bulabiliriz (Oper/admin dışında kullanıcıların girişini yasaklamak için )
Seçenek 1: /cs set #spc restricted on (kanal acc-list boş şartı ile)

Seçenek 2: /cs set #spc mlock +i (kanal invite opsiyonu normal levelinde ise invite=50 yada invite dis durumuna getirdiğinde)

Seçenek 3: /cs set #spc mlock +k şifre
(Şuan için aklıma bunlar geldi unutmuş olduğum başka yöntemlerde olabilir)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet