|
Nod Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Komutunuz yanlış değil fakat deaktif edilebilecek birşey, kalıcı olanını soruyorum bunu da akick ile yapabiliriz, founder ben olduğuma göre kanaldaki herkes'i akick'e alırsam ve akick komutunu iptal edersem #spc kanalını yalnızca ben kullanırım, buna göre komut; //cs akick #spc add *!*@* sebep | cs levels #spc dis akick Buyrun sorunuzu sorabilirsiniz. |
//cs akick #spc add *!*@* sebep | cs levels #spc dis akick
Şeklinde vermişsiniz komutu ancak bu şekilde founderde kanala giremez, yani
#spc kanalına yalnız ben giriş yapabileyim demişsiniz Kanalda akick'i iptal etmesi bir anlam ifade etmez founder akickteki *!*@* maskından gene etkilenir ve atılır. Akick'in iptali yani; /cs levels #kanal dis akick komutunun anlamı akick komutunun founder dışında kullanıma yasak olmasıdır, akickten etkilenmemesiyle alakalı değildir. Bu sebeple kalıcı olarak düşünülürse, bir çok kalıcı sebep bulabiliriz (Oper/admin dışında kullanıcıların girişini yasaklamak için )
Seçenek 1: /cs set #spc restricted on (kanal acc-list boş şartı ile)
Seçenek 2: /cs set #spc mlock +i (kanal invite opsiyonu normal levelinde ise invite=50 yada invite dis durumuna getirdiğinde)
Seçenek 3: /cs set #spc mlock +k şifre
(Şuan için aklıma bunlar geldi unutmuş olduğum başka yöntemlerde olabilir)