|
Ein Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ahahahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
duyanda gerçekten koca arıyorum zannetcek, allah belanı vermeye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. zuhal topal uygundur bebek! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Atalarımız ne demiş; ''Her şakada bi ciddiyet payı var'' demiş. yalan mı şöylemiş hı?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)şlkjhg
Ben seni kimselere vermem! En iyisi seni, ben evlatlık alayım