TutukLu Ops Script
Bu script sadece [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için ve
Op Ve Kullanıcılar Icın Yapılmıstır ************************************************** ***************
Tutuklu Ops 'u yanlızca TutukLu.Com adresinden indiriniz.
Saygılarımla Erhan (StanteaR)
Kendimce Bilgim Yettigince Bir Proje Ortaya Cıkarmaya Calıstım,
Taktir Sizlere kalmış...
Email Adresi: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Messenger: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bana Ulaşabilirsiniz.
Adı : Erhan
Nick: StanteaR,Crow,Erhan,
Scriptin Özellikleri;
*Korumalar Menüsü... Diyalog Halinde.
*Kelime Tamamlama...
*Yazi Tipi...
*Karaliste...
*Away Menüsü...
*Şiir Özdeyiş Menü
*Oto Vop Aop Menüleri...
*Kanal Korumaları...
*Flood Korumaları..
*Toplu mesaj,notice vb. mass menüleri...
*Zamanlı ban ve özel ban çeşitleri eklendi...
*Log Okuyucu Menüsü...
*Chanserv Nickserv OperServ Komutları ... Not: Tekrardan Belirtiyorum Korumalar ve Kanallar Diyalog Tasarımı Bana Aittir. Ve Kodlar İRCForumlarindan Alıntıdır ve Amatörce Takılıyorum Hıc Bir İddiamda Yoktur Kısaca Bir Hobby Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Linkler.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Benim En Kötü Hikaye'mi En Güvendiğim İnsanlar Yazdı..
Erhan İle Hüzünlü Saatler Etka..
Konu StanteaR tarafından (24 Nisan 2011 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.
|