Konu: !ip kontrol
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2011, 20:55   #4
Emrax
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !ip kontrol

Voodo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar darkshades arkadaşım dan aldığım bi cod var sizle paylaşacam yanlız cod çalışmadı buna bakarsanız sevinirim

on *:text:*:#opers:{
if $1 == .ip && $2 {
if $read($xline.data,w,$+(*,$2,*)) { var %xline.data $read($xline.data,$readn) }
if (!%xline.data) { msg # $qt($2) ipi için kayit bulunamadı! | halt }
else {
.msg # IP: $gettok(%xline.data,1,183)
.msg # Banlayan: $gettok(%xline.data,2,183)
.msg # Sebep: $gettok(%xline.data,3,183)
.msg # Ban Zamanı: $gettok(%xline.data,4,183)
}
}
}

bide bu koda zlinenin açılmasını istiyorsanız !evet yazın demesini ve !evet yazdığımda zlinenin kaldırılmasını istiyorum fikri olan yardım edebilirse sevinirim

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#Opers: { if *.ip* iswm $1 { set %ips $2 set -u20 %Stats on .stats g .stats k } } raw *:*:{ if %Stats == on { if $numeric == 223 { if %ips iswm $remove($3,*@) { msg #Opers 4 %ips 1adresine Ban atan Nick : 4 $gettok($6,1,33) 1Sebep : $7- msg #Opers 1Atılan banın açılması için 4!evet 1yazınız. if ($1 == !evet) { /kline -*@ $+ %ips | /zline -*@ $+ %ips | /timer 1 2 /gzline -*@ $+ %ips | /timer 1 2 /gline -*@ $+ %ips | timer 1 2 /shun -*@ $+ %ips | /timer 1 4 msg # 1UNBAN:4 %ips 1IP'sinde olan tüm 4kline gline gzline zline shun 1açılmıştır4. } } } if $numeric == 216 { if %ips iswm $remove($3,*@) { msg #Opers 4 %ips 1adresine Ban atan Nick : 4 $gettok($6,1,33) 1Sebep : $7- msg #Opers 1Atılan banın açılması için 4!evet 1yazınız. } } if ($1 == !evet) { /kline -*@ $+ %ips | /zline -*@ $+ %ips | /timer 1 2 /gzline -*@ $+ %ips | /timer 1 2 /gline -*@ $+ %ips | timer 1 2 /shun -*@ $+ %ips | /timer 1 4 msg # 1UNBAN:4 %ips 1IP'sinde olan tüm 4kline gline gzline zline shun 1açılmıştır4. } } }

Çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum dene bakalım bir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver