Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2011, 22:00   #16
damned25
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SanalFace.com Sohbet Araması

Spy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Postu sanırım iyi okumamışsın, 1. sayfa sevincinden olsa gerek.

Orda diyorum ki; kimsenin yeri kalıcı değildir, nicelerini gördük sen yenisin galiba?

O yüzden hani ben yine kalıcı olmanızı temenni etmişim ve sen hâlâ bir havalardasin, anlamadım gitti.

Senn bilgin benm bilgimin yarısına tekamül etmez, sen daha piyasada yokken biz oralara site çıkartıyorduk arkadaşım.

Sabah akşam profil link kas, bloglara abanın bakalım ne oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
site çıkartmak sadece blog kasmayla olsaydı ohoooo

Herneyse başka post atmayacağım, konuya dâhi bakmayacağım, eğer bir sorunun olursa pm gönderebilirsin.

Aslında böyle olaylara müdahil olmayı pek sevmiyorum çünki senin gibi boşboğaz adamlar önünden yemiyor hiç bir zaman sen webalem.net adlı domainden başka bir domain sokabildinmi sohbet aramasına hadi onuda geç webalem.net'i ilk 3 e soktunmu ben cevap vereyim HAYIR webalem.net denilen sohbet domaini reg ( Kayıt ) Tarihine bakarsak sohbet sıralamasında en eski sohbet siteleri arasında peki ne oldu ? Hak ettiğin yeri buldun sonunda bilgiden bahsetmişsin sana göre webalem.net bir cezaya maruz kaldı ceza gününden bu yana yaklaşık 6 7 ay gibi uzun bir süre geçti? bu dönem içinde ne gibi bir atakta bulundun oda meçhul meçhulde değil aslında boş gezenin boş kalfası yine bir çalışma yapamadın şimdi burada insanları post comment'cilik ve bilgisizlikle suçluyorsun ALLAH aşkına söylermisin senin bilgin nedir ? benmiyim birden fazla webmaster'e sitemi sohbet aramasına nasıl sokabilirim benmiyim ? insanlara bana toplist verirmisiniz diyerek ağız eğen ha bu arada bunlar kötü davranışlar değil sonuçta hiç kimse doğuştan öğrenmedi bunları ama sen kendini profesör sanarak insanlara yüksekten bakma çünki seninde tevellütün belli google şaşırdı kaçırdı 1 ay gibi bir kısa süre siteni o aramada tuttu sende ben site soktum diye övündün neyseki hak ettiğin yeri birkez daha buldun

Edit, yanlışlıkla düzenlemişim.

Konu Spy tarafından (15 Şubat 2011 Saat 04:55 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver