Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > Zurna.NET
Zurna.net ile ilgili çok nadir yorum yaparım. Bunun sebebi, çok uzun yıllar irc ortamında olmama rağmen zurna.net'e hiç girmememdir.
Fakat bu seneki polemikler kısmına yorum yazmamam imkansız.
Sanal hayatla alakası olmayan projelerimden bir süreliğine kurtulduğum için ve biraz stres atmak amacıyla, uzun yıllardır Türkiye'nin en iyi sunucuları arasında yer alan Zurna.Net'e girip sohbet ortamını izlemek istedim. Fakat indirdiğim mirc'in türkçe karakterleri desteklememsinden ötürü, kanal genellerindeki sohbeti takip etmem çok güç oluyordu. Örneğin beşiktaş kanalına giremiyordum. Bunun için operhelp kanalından beni beşiktaş kanalına force etmelerini rica ettim. Bunun üzerine operhelp kanalından başta OxiGen ve efhendysiz (nickini yanlış yazmış olabilirim) olmak üzere çoğu kişi, bu sorunumu çözmek için bana destek oldu. Hemde beni hiç tanımamalarına rağmen, yani nicki şifrelenmiş olan normal bir kullanıcıya destek verdiler.
Bunun yanı sıra, MuratS nickli arkadaşın özeline yazdığım yardım içermeyen bir mesaja bile anında yanıt aldım.
Zurna.Net'in eski yöneticilerini hiç tanımam ama herkes gibi forumdan takip etme imkanım oluyordu ve pekte iyi anıldıklarını söylemem mümkün değil. Fakat şimdiki yeni yönetim, benim nezdimde çok iyi izlenim bıraktılar.
Kullanıcılarına bu kadar iyi niyetli yaklaşan bir yönetimi, buradan tebrik etmek isterim.
IRC ortamlarına eskisi gibi pek fazla zaman ayıramayacağımdan dolayı, Zurna.Net ile ilgili gelişmeleri yine forum üzerinden takip edeceğim muhtemelen. Bu sebepten ötürü, --belki bir daha fırsatım olmayabilir- gerçekten çok iyi işler yapacaklarına inandığım bir yönetim olduklarını söylemeden geçmek istemedim.
Başarılarınızın devamını dilerim, iyi çalışmalar.
Konu Shadow tarafından (12 Şubat 2011 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.
Sebep: kelime hatası
|