|
darkshades1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
aynısını söylicektim fakat sitesinde radyo yok (: radyo ya tıklayınca listen.pls olarak indiriyor
ayrıca Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! en son olarakta google.com da nHTMLn_2.95.dll yaz ve bu dll yi indir mirc'in ana klasorune at. server'a baglaninca acicaktir pencereyi. gercekten yardım etmek istiyorsan googleden sen indirip ve ya link verip indirtmen gerektiğini düşünüyorum
|
koddaki eksikligi gonderdim mesaj olarak kardese in$a'Allah bu sefer calisir Allah'in izniyle. dll bende war ama burda nasil aticagimi bilmedigim icin oyle dedim ve ikinci amacim eminim bu kod forumda bikac kez verilmistir. Benim istedigim forumu aramasiydi daha etkin olmasi icin ama yazmadim bunu hata bende kabulleniorum. Guzel kardesim yardim etmek istemesem kardesin web sitesine gitmezdim (girememis olsamda en azindan niyetim wardi girmeye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) Neise polemige gerek yok haklisin kardesimiz isterse msnde ekliyebilir gonderirim dll dosyasini in$a'Allah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eger webde radyo yok ise bu kodu veriyim kendi sitemde kullanmaktayim..
<EMBED
style="border: 1px solid #FF0000; FILTER: xray; BACKGROUND-COLOR: #FF0000; width: 843px;"
name=RAOCXplayer
pluginspage=
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.src=http://ipadresi:port/ height=69 type=application/x-mplayer2
autoplay="1" ShowControls="1" ShowStatusBar="1" AutoSize="false" loop="false"
EnableContextMenu="0"></embed>